Home Contact Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Onze eerstvolgende bijeenkomst is in Sittard
Plaats: Fitland Hotel Sittard, Milaanstraat 115, 6135 LH Sittard
Datum: Zaterdag 13 mei 2017 van 14.00 – 16.00 uur.
Zaal open vanaf 13.30 uur.
Aanvang: 14.00 uur
Programma: Lezing door Thom Timmerhuis, neuroloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch.
Pauze: als u vragen heeft, kunt u deze op een vragenkaartje noteren en bij een vrijwilliger inleveren
Vragen: worden beantwoord door neuroloog Timmerhuis
Einde: 16.00 uur

Toegang, koffie en thee gratis
Komt u met de auto, houd dan rekening met de parkeerkosten:€4,50.

Het Fitland Hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf het busstation vertrekt bus 32 om 12.58 uur vanaf spoor D. Om 13.01 stapt u uit bij de halte Paradijsboulevard/Stadion. Vandaar uit is het een minuut of 7 lopen.
U kunt ook de bus van 13.28 uur nemen, dan om 13.31 uur uitstappen bij de halte Paradijsboulevard/Stadion en dan ook weer 7 minuten lopen.

Patiënten en belangstellenden zijn van harte welkom. U wordt vriendelijk verzocht u vooraf aan te melden en ook het aantal personen dat met u meekomt. Dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen.
Aanmelden kan via voorlichting@stichting-restless-legs.org of per brief naar Stichting Restless Legs, Antwoordnummer 514, 3800 AG Amersfoort (geen postzegel plakken).